ÁSZF
  

  (+36)52/453-991 

    

  Debrecen, Széchenyi utca 90/A  

      anitaviragbolt@gmail.com  

 

Anita Virágbolt Debrecen - Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

 

Kérjük, amennyiben megredelést szeretne leadni virágboltunk részére , figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket (ÁSZF).

Kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben az ÁSZF minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Megrendelésének rögzítésével elfogadja az Anita Virágbolt általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

 

1. Általános Kereskedelmi feltételek

 

1.1. Az itt felsorolt általános kereskedelmi feltételek minden rendelést leadott vevőre vonatkoznak.

1.2. A rendelés leadásával a vevő tudomásul veszi, hogy az eladó napi árakon dolgozik, bármely más forrás semmis.

1.3. Virágkötőink egyedi csokrokat kötnek, amelyek kifejezetten a vásárló kérésére készített termékek, ebből kifolyólag két teljesen egyforma csokor nem létezik.

Természetesen a honlapon az Ön által kiválasztott termékhez hasonló csokrot kap, mely stílusában, összetételében garantáltan az, amit választott.

1.4. A megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól, és bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

1.5. A virágmegrendelést és kiszállítást bizalmi ügynek tekintjük.

1.6. Tekintettel arra, hogy a virág egy naponta beérkező friss termék, lehetséges, hogy az Ön által választott csokor valamelyik összetevője épp nincs készleten. Ilyen esetben az összetevő helyettesítése minden esetben a megrendelő beleegyezésével történik.

 

2. Szállítási feltételek

 

2.1. A kiszállítás a megrendelt küldemény meghatározott időn belül a címzetthez történő eljuttatása.

2.2. A megrendelt csokor és ajándék kiszállítását az Anita Virágbolt szervezi.

2.3. A rendelés rögzítése és a kiszállítás között eltelt idő Debrecenben minimálisan egy óra, Hajdú-Bihar megyében minimálisan két óra.

2.4. A kiszállítások idejét nincs módunkban percre pontosan teljesíteni. Ha az Ön által meghatározott időpontban nem történik meg a kiszállítás, akkor kártérítésre nincs lehetőség.

2.5. Az eladót a teljesítés alól felmentő ok a vis maior és, ha ilyen hátráltató tényező zavarja meg a szállítást, az eladó megtesz mindent, hogy értesítse a vevőt.

2.6. Azonban, ha a küldemény az Ön által meghatározott időpont után - Debrecenben négy óra / Hajdú-Bihar megyében tíz óra - még mindig nem érkezik meg, az eladó hibájából, akkor a kiszállítás ellenértéke visszatéríthető a vevőnek, egyéb kártérítésnek helye nincs.

2.7. Ha a küldemény azért nem érkezik meg, mert a címzett épp elérhetetlen a megadott címen, akkor kézbesítőnk megkísérli átadni a küldeményt egy olyan, a címen található személynek, akitől elvárható, hogy azt megfelelő módon továbbítsa a címzettnek (családtag, szomszéd, szállodában a portás, kórházban az osztályon tartózkodó ápolószemélyzet, intézményekben a biztonsági őr, stb.).

Ez esetben a kézbesítést rendben megtörténtnek tekintjük. Ugyanakkor fontos, hogy Ön adja meg a címzett telefonszámát a rendelés leadásakor, mivel ilyen esetekben az is előfordulhat, hogy e módon kíséreljük meg a kapcsolatteremtést a címzettel.

Ha a kézbesítés első alkalommal semmilyen módon sem sikerül, akkor a küldeményt visszaszállítjuk virágüzletünkbe, ahol továbbra is átvehető. Ebben az esetben pénz visszatérítésre nincs mód.

2.8. Az eladó fenntartja magának jogot, hogyha óránként 5 megrendelésnél több érkezik be, akkor az előre rögzített teljesítési időközöktől eltérjen.

2.9. Az át nem vett küldemények újbóli szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

2.10. A szállítási díjtételekről munkatársuk minden esetben tájékoztatja a megrendelőt.

 

3. Kézhez vétel

 

3.1. A virágküldemény egy gyorsan romló termék, amelyet kifejezetten a megrendelő kérésére készítettek, ezért minden a terméket érintő reklamációnak, elállásnak, miután a küldeményt átvették, helye nincs.

 

4. Visszaküldés

 

4.1. A címzettnek az átvétel előtt joga van azt visszaküldeni. Ez esetben a küldemény a virágboltban egy munkanapon belül átvehető. Kártérítésnek helye nincs.

 

5. Az ár

 

5.1. A küldeményt a rendelés idején érvényes áron számlázzuk ki.

 

6. Adatkezelés

 

6.1. A megrendelés folyamán rögzített adatokat az Anita Virágbolt a virágküldemény kiszállításáig rögzíti, utána törlésre kerülnek.

6.2. a számviteli bizonylatokat, melyen szerepel a megrendelő neve és címe, a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 évig őrizzük meg.

6.3. A weboldalunkon található email címünkön keresztül megadott adatokat az Anita Virágbolt bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja át és nem használja fel hírlevél szolgáltatásra.

6.4. A megrendelő által utólag is bármikor kérheti adatai törlését írásban az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

6.5. A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, illetve a az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései az irányadók.

 

7. Anita Virágbolt

 

ADATAIM JOGTALAN felhasználása FELJELENTÉST von maga után! Cégjegyzékek, szaknévsorok kerüljék a telefonos megkeresést!

7.1. Elérhetőség

Cím: 4031 Debrecen, Széchenyi utca 90/A.

7.2. Boltvezető: Lámerné Bodnár Anikó, egyéni vállalkozó,

7.3. Bankszámlaszám : OTP BANK, 11773384-01375820

IBAN: HU47 11773384-01375820-00000000

SWIFT: OTPVHUHB

 

7.4. Ügyfélszolgálat

NON STOP hívható telefonszám: (06)-52-453-991

Virágbolt nyitvatartási idő alatt válaszolunk az e-mail-re: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

7.5. Virágboltunk törekszik az internetes magatartási kódex (Netikett), illetve a magyar tartalomszolgáltatók egyesületének tartalomszolgáltatási és etikai kódexe betartására. Kérjük, tegyen Ön is hasonlóan. A Netikett-ről bővebben itt olvashat.

A Magyar tartalomszolgáltatók egyesületének etikai kódexéről bővebben itt olvashat.

7.6. Webtárhely szolgáltatónk:

INTER.HU Szolgáltató Kft., címe: 2030 Érd, Diósdi út 18.

http://www.inter.hu

Termékkereső

Elérhetőség

Anita Virágbolt Debrecen bejárata

Debrecen, Széchenyi u.90/A

Hétfő-Vasárnap: 700-2100

NON STOP Virágküldés Debrecenben és Hajdú Bihar megyében.

Facebook

Anita Virág Webáruház

Rendelje meg virágainkat online!

Anita virág webshop

Olvass bele a blogunkba

0-24h Kiszállítás

Szolgáltatásaink

Virágcsokrok, virágkosarak, cserepes virágok.

 

NON STOP Virágküldés Debrecenben és Hajdú Bihar megyébe.

 

Koszorú, sírcsokor készítése és kiszállítása Debrecenbe és Hajdú-Bihar megyébe.

 

Menyasszonyi csokor készítés.

 

Ajándéktárgyak, kiegészítők.

 

Kaspók, gyertyák, mécsesek, lufik.

 

Virágföld, tápoldatok.